Ügyfeleknek

A Te szerelőd még nem az eMechanic-ot használja?

Győzd meg, hogy változtasson ezen s legyen a tiéd negyed évig az előfizetési díjának a fele!
Jól hangzik? Keress minket a részletekért!

Képzelj el egy olyan autószervizt, ahol minden rólad szól.

Eddig úgy működtek az autószervizek, hogy betelefonáltál, kaptál egy időpontot, odamentél. Ha szerencséd volt az adott időpontban éppen rádértek mert nem volt csúszás. Aztán valahol vártál míg megjavították az autódat. Amikor készen lett a kocsid, kaptál egy lapot, és egy számlát. El kellett hinned, hogy kicserélték az alkatrészt, hogy azt az olajat öntötték bele, amit mondtak (és annyit) és minden mást is bemondásra fizettél.

Ennek most van vége.

Ilyen is lehet egy autószerviz

Képzelj el egy olyan autószervizt ahová bejelentkezve időpontot kapsz. Teljesen mindegy, hogy miért vitted oda az autódat: vizsgázni, olajcserére, átvizsgálásra, vagy komolyabb javításra, munkára, minden lépésről tudni fogsz. Képzelj el egy teljesen átlátható szervizt.
Ahol mindenről tájékoztatnak téged.

Akard tudni, mit tesznek a kocsiddal.

A jövő szervize megérkezett. És olyan, amilyennek mindig is lennie kellett volna. Képzeld el, hogy amíg várakozol folyamatosan tájékoztatnak, hogy éppen ki, és éppen mit tesz az autóddal.

Kapsz egy linket amire kattintva látod az autód munkalapját. Tudod melyik alkatrészt cserélték, mennyi idő alatt, milyen olajat töltöttek bele. Amikor végeztek nem csak egy számlát kapsz. Nem csak „munkadíjat” és alkatrészdíjat. Nem csak olyan szavakat, mint „olajcsere”, „szilent blokk” vagy „lengéscsillapító” hanem hajszálpontos infókat és mellette árakat. Garanciákat. Bizalmat, és törődést. Úgy ahogy már régen kellett volna.

Válaszd azokat a szervizeket, ahol törődnek veled, ahol bevezették már a eMechanic rendszert. Válaszd az átláthatóságot, a bizalmat. Keresd ki a listából a hozzád legközelebbi eMechanic szervizt, és jelentsd be oda az autódat.

A szervizek nem drágábbak mint a többi szerviz: csak fontos vagy nekik