Modulok

Amikor megterveztük a szoftverünket modulokban, blokkokban gondolkoztunk.
Minden egyes modult úgy terveztünk meg, hogy egyszerű legyen használni,
átlátható, és hasznos legyen.

Ügyfelek

Ügyfelek

Ebben a modulban tárolhatsz minden adatot az ügyfelekről. Az email címüket, nevüket, mikor voltak nálad, mit csináltak, mennyit fizettek, mikor kell jönniük és számtalan hasznos dolgot még. Egyszerűen kereshetsz benne, szűrhetsz infókra, és ha kell módosíthatod az adatokat. A magánszemélyeket, és a céges flottákat pedig külön kezelheted.
Az ügyfél mostantól nem csak egy naptárba firkantott telefonszám.

Időpontok

Időpontok

A megkereséstől számítva az autó megérkezéséig egy helyen láthatod a lefoglalt időpontokat, hogy melyik szerelőállásra milyen autók érkeznek. Gondolj bele: nincs több telefirkált asztali naptár, helyette minden folyamatban lévő munkád, vagy megbeszélt időpont, akár hetekre előre, egy egyszerű felületen áttekinthető. Ráadásul amit már korábban lezártál, évekre visszamenőleg a legelső munkádig pillanatok alatt visszakereshető.
Hát nem sokkal könnyebb a munkaszervezés, ha pontosan látod, mikor mennyi munkád van?

Szervizek

Szervizek

Ez az egyik legfontosabb modul: amikor az ügyfél megérkezik, a foglalást szervizzé alakíthatod, majd hozzárendelheted az alkatrészeket, munkaidőt és munkaköltségeket, a javítást végző szerelőket. Az ügyfél és jármű minden adata, a szerviz részletei, a nyomtatványok, fényképek és dokumentumok mind egy adatlapon, egyszerűen, átláthatóan. Bármikor visszakeresheted majd, hogy ki, mikor milyen munkát végzett az autón, a keletkezett dokumentumokat pedig a szervizhez csatolhatod.
A teljes folyamat átláthatóvá és visszakövethetővé válik.

Nyomtatvány, számlázás

Nyomtatvány, számlázás

Mindent online tárolunk, hogy ne kelljen - sokszor kézzel kitöltött - papírhalmokkal küzdened. De ha van, amit továbbra is szeretnél kinyomtatni, és aláíratni az ügyféllel, az eMechanic megoldja. Bármilyen nyomtatványt létrehozhatsz. Ha már megszoktad őket, a sajátjaidat is feltöltheted. Minden adatot amit a rendszer ismer, előre kitölt, hogy Neked már csak aláírnod kelljen, és ne írkálással menjen el az időd.
Miért kellene mindent kézzel kitöltened?

Járművek

Járművek

Itt tudsz járműre szűrni, szinte bármilyen adat alapján: a motorkód, a forgalmi, a rendszám, vagy technikai adatok alapján is leszűrhetsz egy egy autót, és egy ügyfélhez több autót is rendelhetsz. Ha egy korábbi ügyfeled új autóval jön, az adatok egy részét már nem is kell elkérni tőle. Ha pedig azzal az autóval jön amivel korábban is járt nálad, akkor konrkétan semmit.
Ha inkább flottás ügyfelekkel dolgozol, ez nagyon sok adminisztrációt spórolhat meg Neked.

Munkaállomások

Munkaállomások

A rendszer képes arra, hogy több szerlőállást, munkaállomást, folyamatot összehangolj, ezzel tudod optimalizálni az időt és az emberi erőforrást. A munkaállomások csoportosításával több telephelyet, akár egy nagyobb szerviz hálózatot is egyszerre tudsz kezelni.
Ha több különböző helyen tevékenykedsz, az eMechanic segít az áttekintésben.

Készletkezelés

Készletkezelés

A modul használatával minden alkatrészt, szerelési segédanyagot, még a szerelők felszerelését és munkaeszközeit is nyilvántarthatod. A szerviz modulba beépülve a javításhoz felhasznált anyagokról már nem csak azt fogod tudni hogy lengéscsillapító két darab, hanem cikkszámot, megnevezést, valamint hogy mikor, kitől szerezted be, ki vette át, és ki adta ki raktárról beszerelésre. Nincs több rejtély, mint hogy hová tűnnek folyton a kesztyűk, és hogy miként sikerült felcserélni azt a két alkatrészt.
Tartsd az értékeid kontrol alatt, egy rendszerben.

Az applikáció

Az applikáció ÚJ

A telefonos/tabletes applikációnkkal a szerelők munka közben is látják a napi feladatokat, az egyes szerelőállások státuszát, a munka állapotát, az árakat. Segítségével fotódokumentációt készíthetnek a munkáról, az esetleg feltárt egyéb hibákról, rozsdáról, szivárgásról. A keletkezett dokumentumokat, az aláírt munkalapot, a kitöltött szervizkönyvet is lefotózhatod, ezek mind-mind automatikusan csatolva lesznek a szervizhez. És ami a legjobb: bármikor visszanézheted őket Te és az ügyfél is.
Az ügyfél bízni fog benned, és garantáltan Téged választ legközelebb is. Szerezd meg: Google Play

Szeretnéd látni működés közben?

Ha szeretnéd kipróbálni saját eszközödön, kérj saját műhely hozzáférést, és telepítsd az applikációnkat tabletre, vagy telefonra!

Szerezd meg: Google Play